Ο χώρος μας

Μπορείτε να κλείισετε ραντεβού και να με συναντήσετε είτε στο ιδιωτικό μου ιατρείο στο Κολωνάκι ή στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ στο Μαρούσι.

 

Το ιατρείο


Ιδρύσαμε το 2004 στο Κολωνάκι ένα υπερσύγχρονο κέντρο που προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες αναπαραγωγικής γυναικολογίας και μαιευτικής.

Έχουμε φροντίσει όλοι οι χώροι να είναι μοντέρνοι, ζεστοί με βασικό στόχο να είναι φιλικοί και ευχάριστοι έτσι ώστε να  δημιουργούν χαλαρή διάθεση και οικειότητα στις γυναίκες αλλά και τους συνοδούς τους. Αυτό το κρίναμε ως απολύτως απαραίτητο μια και έχουμε να συζητήσουμε μαζί σας θέματα πολύ προσωπικά και ευαίσθητα, αλλά και να σας υποβάλλουμε σε εξετάσεις για τις οποίες τουλάχιστον νοιώθετε άβολα. Μπορείτε να δείτε τους χώρους μας βλέποντας το album.

Σεβόμαστε το δύσκολο πρόγραμμα των πελατών μας και φροντίζουμε στις ώρες των ραντεβού να είμαστε όσο ποιο συνεπείς γίνεται.

Το ιατρείο διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Εφαρμόσαμε από το ξεκίνημα το 2004 πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των ασθενών μας και εγκαινιάσαμε έκτοτε την ηλεκτρονική αποστολή των αποτελεσμάτων (τεστ παπ, αιματολογικών εξετάσεων κλπ).

Διαθέτουμε σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα (ψηφιακό τετραδιάστατο 4D υπέρηχο, ψηφιακό κολποσκόπιο), γραμματειακή υποστήριξη και 24ώρη ιατρική κάλυψη για επείγοντα περιστατικά.

Μέσα σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, επί σειρά ετών, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές, σε μια διαρκή προσπάθεια μετουσίωσης της επιθυμίας σας σε πραγματικότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε το πρόβλημά σας.

 

Η μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Η μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό τη διάγνωση και αντιμετώπιση του προβλήματος της Υπογονιμότητας, έχοντας να επιδείξει υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εφαρμόζοντας παράλληλα πρωτοποριακές μεθόδους στην χώρα μας. Λειτουργεί, όπως οι μεγαλύτερες μονάδες της Ευρώπης και των Η.Π.Α., μέσα σε μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη ασφάλεια και κάλυψη στο ζευγάρι με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Το ανακαινισμένο εργαστήριο από μόνο του καλύπτει μια επιφάνεια 45m2 και είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί δύο χειρουργεία ταυτόχρονα, τα οποία γειτνιάζουν με το εργαστήριο. Η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του εργαστηρίου ακολουθούν τα πρότυπα που πρόσφατα προτάθηκαν από την ευρωπαϊκή οδηγία 2004/23/EC καθώς και το ελληνικό προεδρικό διάταγμα ΠΔ 26/2008.

 

 

Παρέχουμε:

πλήρεις Γυναικολογικές και Μαιευτικές υπηρεσίες

 

24-ωρη ιατρική κάλυψη για επείγοντα περιστατικά

 

24-ωρη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για επείγουσες ιατρικές συμβουλές

 

πλήρη ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο και κρυπτογραφημένο αρχείο

 

καθορισμού ραντεβού μέσω διαδικτύου

 

ηλεκτρονική αποστολή αποτελεσμάτων

 

ηλεκτρονική υπενθύμιση επόμενου ραντεβού (εφόσον η ασθενής το επιθυμεί)

 

newsletter

Φωτογραφίες
Popup_close
Popup_days_calc_en

Fill out the form to calculate your fertile days.


Popup_close
Popup_birth_calc_en

Fill out the form to calculate your birth date