ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο Δρ Γ. Ιωαννίδης και το επιτελείο του μπορούν να σας στηρίξουν σε όλα τα βήματα των διαδικασιών γονιμότητας, είτε χρειάζεστε μια απλή προσέγγιση, όπως πρόκληση ωορρηξίας ή ενδομητρική σπερματέγχυση, ή μια πιο σύνθετη θεραπεία αντιμετώπισης υπογονιμότητας , όπως  χειρουργική θεραπεία (λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση) ή εξωσωματική γονιμοποίηση. Στο γυναικολογικό κέντρο αναπαραγωγής gonimotis και στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ θα έχετε πρόσβαση στις πιο αναγνωρισμένες και αποτελεσματικές θεραπείες γονιμότητας που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως.

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την αρχική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας μέχρι και τον τοκετό. Είμαστε αφοσιωμένοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα μωρό.

Εάν έχετε προσπαθήσει για 12 μήνες ή περισσότερο, ή 6 μήνες αν είστε πάνω από 35 ετών, σας συνιστούμε να αναζητήσετε εξειδικευμένη συμβουλή.

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας στο κέντρο αναπαραγωγής gonimotis [link]

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΊΤΕ;

 

Αξίζει να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας γιατί:

 

1.  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Ο Δρ Ιωαννίδης και η ομάδα του στην μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ, παρέχει όλο το φάσμα των τεχνικών αντιμετώπισης της υπογονιμότητας εφαρμόζοντας τεχνικές πρωτοποριακές στην Ελλάδα.

  1. 2. Το επίκεντρό μας είστε εσείς και η προσπάθειά σας να γίνετε γονείς

Εμείς βάζουμε πάνω από όλα τον παράγοντα άνθρωπο. Μας εμπιστεύεστε για τη θεραπεία σας και θεωρούμε χρέος μας να σας το ανταποδίδουμε δεσμευόμενοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  1. 3. Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και διαφανείς μαζί σας

Όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζονται με απόλυτη ειλικρίνεια και όσα σας συμβουλεύουμε είναι αληθινά. Σε κάθε βήμα της θεραπείας, σας δίνουμε όλα τα δεδομένα γραπτώς. Η διαφάνεια σε όλα τα στάδια της προσπάθειας εξωσωματικής γονιμοποίησης στη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ βεβαιώνεται από την κατοχή του ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, όπως πιστοποιήθηκε από την TUV Austria. [link]

  1. 4. Εξατομικεύουμε κάθε στάδιο της θεραπείας σας

Για εμάς, κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για παιδί είναι ξεχωριστό, γι΄αυτό εξατομικεύουμε τις θεραπείες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και το ιστορικό του κάθε ζευγαριού. Δίνουμε προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια γι’ αυτό οι ασθενείς μας συνειδητοποιούν ότι πραγματικά δίνουμε έμφαση στις ιδιαιτερότητες της δικής τους περίπτωσης.

  1. 5. Παρέχουμε θεραπείες εφάμιλλες ή ανώτερες του εξωτερικού

Τόσο ο Δρ Ιωαννίδης, όσο και όλη η ομάδα των εμβρυολόγων στη μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ έχουν ειδικευθεί και εξειδικευτεί στην Αγγλία, την Αμερική και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, έχοντας  αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Για το λόγο αυτό διατηρούν στενή επαφή με τα ποιό καταξιωμένα κέντρα γονιμότητας της Ευρώπης και εφαρμόζουν πρωτοποριακές τεχνικές με μοναδικό σκοπό να σας κάνουν γονείς.

  1. 6. Έχουμε υψηλά ποσοστά επιτυχίας

Είμαστε περήφανοι που έχουμε καταφέρει να έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας [link] σε κλινικές κυήσεις μετά από θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα υψηλά επίπεδα προτίμησης των υπηρεσιών μας από όλη την Ελλάδα το αποδεικνύει.

  1. Παρέχουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγεία της γυναίκας συγκριτικά με όλες τις άλλες μονάδες εξωσωματικής στην Ελλάδα

Η μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ είναι η ποιό ασφαλής μονάδα εξωσωματικής στην Ελλάδα, μια και έχει την υποστήριξη όλων των ιατρικών ειδικοτήτων του ομίλου «ΥΓΕΙΑ», του μεγαλύτερου και ποιό καταξιωμένου ομίλου υγείας στα Βαλκάνια. Με δεδομένο το υψηλό ποσοστό επιτυχίας των θεραπειών μας επικεντρωνόμαστε στην ασφάλεια της ασθενούς και των εμβρύων, παίρνοντας προληπτικά μέτρα ώστε να αποφεύγουμε πιθανές επιπλοκές στην διαδικασία της ωοληψίας, το σύνδρομο υπερδιέγερσης των ωοθηκών και τις πολύδυμες κυήσεις.

  1. 8. Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες ζευγάρια από το εξωτερικό

Η ομάδα του Δρ Ιωαννίδη παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με τη βοήθεια του ομίλου «ΥΓΕΙΑ» επενδύουμε σε εξοπλισμό και υλικοτεχνικές υποδομές προκειμένου να έχουμε την καλύτερη ποιότητα στο εμβρυολογικό εργαστήριο. Η διασφάλιση της ποιότητας και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλείς σε εκατοντάδες ασθενείς από πολλές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

 

 

[Links everywhere to be added]

Popup_close
Popup_days_calc_en

Fill out the form to calculate your fertile days.


Popup_close
Popup_birth_calc_en

Fill out the form to calculate your birth date