Το μαιευτικό γυναικολογικό κέντρο gonimotis επεκτείνεται

Μετά από 13 συνεχή χρόνια παροχής όλων των υπηρεσιών μαιευτικής και γυναικολογίας το μαιευτικό - γυναικολογικό κέντρο gonimotis αλλάζει λογότυπο, επεκτείνει τους χώρους του, εγκαινιάζει νέες ιατρικές συνεργασίες και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του.

Τον σχεδιασμό των νέων χώρων ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Stavropoulou Architects και την κατασκευή η τεχνική εταιρεία 2Kconstructions.

Οι γυναικολόγοι, Δρ Γ Ιωαννίδης και η Δρ Α. Γεωργακοπούλου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά την αρχιτέκτονα Elena Stavropoulou και τους μηχανικούς Michael Koufakis και Panos Politisγια την καταπληκτική συνεργασία μας τους τελευταίους 6 μήνες και να τους συγχαρούμε για τον επαγγελματισμό τους.

Γνωρίζοντας πως η επίσκεψη στον γυναικολόγο συνοδεύεται από ανάμεικτα συναισθήματα προσμονής, προσδοκίας και κατά συνέπεια αγωνίας κατάφεραν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν χώρους υψηλής αισθητικής, ηρεμίας, άνεσης και φιλικής ατμόσφαιρας. Αυτό βοηθά εμάς τους γιατρούς να επικοινωνούμε ποιο άνετα με τις γυναίκες και τα ζευγάρια που ζητούν τη βοήθειά μας.

Ευχαριστούμε επίσης την καταπληκτική Artemis Vaskoudi για την επιμέλεια όλων των νέων λογότυπων και την φωτογράφο Julia Klimi που κατάφερε και αποτύπωσε στον φακό της με τόσο όμορφο τρόπο τους νέους χώρους μας.

Φωτογραφίες
Popup_close
Popup_days_calc_el

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υπολογίσετε τις επόμενες γόνιμες ημέρες σας.


Popup_close
Popup_birth_calc_el

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υπολογίσετε την ημερομηνία τοκετού.